Skip to main content

Tarieven

Of je nu een beginner bent of al langer yoga beoefent, iedereen is welkom!
We bieden veel variatie aan en er zijn lessen op ieder niveau.

1e Proefles is altijd gratis.
Daarna heb je de kans om geheel vrijblijvend nog eens een 3-tal proeflessen te volgen.

7 dagen per week is er les, in totaal zijn er 23 yogalessen per week.

Jij kunt meedoen wanneer je wilt, je kan per week wisselen van les en je kunt ieder moment instromen.
Lukt het niet om naar de les te komen? Gemiste lessen kun je inhalen op een moment waarop het voor jou beter uitkomt.

Privélessen
Het is mogelijk om privélessen te volgen, deze zijn in overleg in te plannen. 
Deze bijeenkomsten zijn op maat: we sluiten aan bij jouw omstandigheden, wensen of klachten. 
Alle aandacht is voor jou.
Stuur een mailtje naar voor meer informatie.

Algemene info:

 • De doorlopende maandabonnementen gaan via automatische incasso
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar en er geldt een opzegtermijn van 1 maand. De opzegging dient per mail te gebeuren.
 • Gemiste lessen kunnen ingehaald worden binnen een tijdsbestek van 3 maanden.
 • Je kunt zelf bepalen wanneer je les wilt volgen, je zit niet vast aan 1 bepaalde les.
 • In de tariefbepaling is rekening gehouden met de weken waarin de studio i.v.m. vakantie gesloten is. Het vaste maandelijkse bedrag aan lesgeld is gebaseerd op de daadwerkelijke weken waarop er les is, vakantieweken worden dus niet meegerekend in het tarief.
 • Een 10 rittenkaart/strippenkaart is 15 weken geldig, vakanties worden meegerekend in de geldigheidsduur.
 • Een 3 rittenkaart is voor iedereen die helemaal nieuw is bij Body-Motion, je kunt er eenmalig gebruik van maken, de strippen dien je op te maken binnen 3 aaneengesloten weken.
 • Je kunt ieder moment instromen

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.