Skip to main content

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

 

We maken gebruik van veilige aangepaste yogahoudingen. De oefeningen zijn niet te inspannend. We gaan onder andere aan de slag met kleine microbewegingen in het bekkengebied om met volledige aandacht de bekkenbodemspieren sterk en soepel te maken. Dit voorkomt of verzacht de klachten in je rug en bekkengebied. Tijdens iedere les is er aandacht voor ondersteunende ademhalingsoefeningen, meditatie en samen genieten van diepe ontspanning.

Door met regelmaat zwangerschapsyoga te beoefenen leer je meer op je lichaam te vertrouwen. Het zorgt het voor een plezierige periode tijdens de zwangerschap, en het is een goede voorbereiding voor de bevalling en de periode erna.

We bieden zwangerschapsyoga die volledig past bij de levensstijl van dit moment.

Effecten
Zwangerschapsyoga helpt je om fysiek en mentaal sterk en fit te blijven. Je verbetert je houding en het versterkt je bekkenbodemgebied.

Voor wie
Je kunt met zwangerschapsyoga vanaf 14 weken beginnen, later instromen is altijd mogelijk. Heb je al ervaring met yoga of volg je al yogalessen dan is er de mogelijkheid om eerder te starten in overleg. Bij genoeg interesse plannen we een partner les.

Wanneer
Elke donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur in de studio in Gennep.

Privélessen
Het is mogelijk om privélessen te volgen, deze zijn in overleg in te plannen. 
Deze bijeenkomsten zijn op maat: we sluiten aan bij jouw omstandigheden, wensen of klachten. 
Alle aandacht is voor jou.
Stuur een mailtje naar  voor meer informatie.

Wil je meer weten? Vul dan het formulier in

Trans Alps Adventure

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.