Skip to main content

Programma

Licence to Chill

 

In 30 dagen naar een basishouding van rust

Is het voor jou een uitdaging om stress, hectiek en onzekerheid te ervaren?
In dit programma leer je hoe je ook anders met spanning en onrust om kan gaan. Dankzij praktische oefeningen en inspirerende tips en tricks, ga jij meer kracht, energie, balans en vitaliteit in het dagelijks leven ontdekken. 

Daarnaast is dit hét moment, waarin zoveel gaande is, om jezelf toestemming te geven om te ontspannen. Met fijne en duidelijke video’s leer je in het moment te zijn; het verleden en zorgen voor de toekomst los te laten. 

In dit 30-daagse programma, die op 22 maart start, komt een unieke combinatie van yoga en mindfulness aan bod. Dit is een praktische en laagdrempelige training speciaal voor jou met een divers en ruim aanbod in ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Met eenvoudige toepasbare tools voor meer energie, ontspanning en rust, o.a. yoga, meditatie, mindfulness technieken, yoga nidra’s en compassie oefeningen. 
Dankzij een goede opbouw gedurende deze dertig dagen, creëer jij meer rust in het hoofd. 

Minette nodigt je 30 dagen lang uit om naar een basishouding van rust te gaan. Zij is een gediplomeerd mindfulness MBSR trainer en yogadocent met 12 jaar leservaring en eigenaar van twee yogastudio’s. 

Je ontvangt elke dag een inspirerende video. Direct bij aanvang krijg je gratis een toolbook. Met handige en praktische tools waarmee je direct aan de slag kan en waar jij je hele leven profijt van hebt. 

Wat anderen ervaren hebben is dat de praktische aanpak direct verschil maakt. 
Reacties die Minette zoal krijgt zijn:
"Ik heb meer rust in mijn hoofd,".
"Wat een prachtig programma. Het is mooi dat ik hiermee zelf mijn tijd kan kiezen en er in mijn eigen omgeving mee bezig kan zijn".
"Je hebt een heerlijke stem om naar te luisteren"
"ik ben ontzettend blij met de reeks, die me elke dag weer nieuwe inzichten geeft, en me de mogelijkheid tot reflecteren bied, op dat wat me bezighoud"
"Ik vind het in een woord GEWELDIG!"
"Zo fijn dat ik zelf mijn tempo kan bepalen en dat ik ook na de 30 dagen gewoon gebruik kan blijven maken van dit programma".

"Elke dag kijk ik er naar uit om de oefeningen gaan doen, ik knap er echt van op"

Wil je echt aan de slag gaan met jouw intenties. Meer tijd en ruimte voor jezelf vrijmaken in dit bijzondere jaar? Dan is Licence to Chill een mooie eerste stap, waarin wij jou liefdevol mee op weg nemen.


Investering:
Voor dit uitgebreid en divers programma betaal je nu slechts een bedrag van 97 euro, je krijgt als bonus  gratis een inspirerend en praktisch toolbook en je hebt ook nog eens levenslang toegang tot de video's

VIP traject: binnen dit programma onvang je zes online coachingsessies van Minette, deze sessies zijn volledig op maat en afgestemd op wat jij nodig hebt. Je ontvangt gratis het 30 daagse programma Licence to Chill, het toolbook en toegang tot de online community. Je betaalt voor dit traject slechts €497,-
Er zijn binnen het VIP traject nog vier plekken beschikbaar. Heb je interesse? Plan dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek met me in.

 

Dit bedrag is inclusief: 

 • Dagelijkse video’s van 20 tot 30 minuten 
 • Levenslange toegang tot deze video's
 • Je kunt dit programma op je eigen tempo volgen
 • Toolbook met praktische en inspirerende tools
 • Gediplomeerde trainer met levenservaring, werkervaring, inzichten, wijsheid en passie voor Mindfulness en Yoga
 • Een effectieve methode om beter te leren omgaan met stress, negatieve of angstige gedachten en gevoelens, piekeren, pijn, slaapproblemen, vermoeidheid en burn-outklachten.
 • Oefeningen met wetenschappelijk bewezen effect
 • Deelname aan dit programma zorgt voor meer begrip, ontspanning, duidelijkheid, kalmte, zachtheid, energie, nieuwe inzichten en zelfs een geheel andere kijk op het leven. 
 • A Licence to Chill ofwel toestemming aan jezelf om te ontspannen 

Wat Christel Kops schrijft over dit programma:
Lieve Minette,

Naast de fijne, motiverende yogalessen die Body-Motion, sinds de lockdown vorig jaar, aanbiedt, heb ik vanaf januari ook deelgenomen aan ' licence to chill'!

Wat een fijne ervaring was dat! Het lijkt erop dat ik mijzelf een manier heb eigen kunnen maken om meer rust en ruimte te creëren. Elke dag kreeg ik een mailtje waarin een mindfulness/yoga les gegeven werd. En elke keer was het effect anders! Vaak gaf het rust, balans, stof tot nadenken, en soms was het zelfs (onverwachts) emotioneel.

Ik heb er erg veel van geleerd en met name door de dagelijkse oefening kunnen ervaren wat het kan brengen als ik dit met regelmaat beoefen. Het is een moment waar ik naar uit kijk!

Bedankt voor deze mooie en verassende cursus! (ookal denk ik soms dat ik er te moe voor ben..😅). Het mooie is dat ik nu zelfstandig verder kan met jouw video's! Je hebt trouwens een hele fijn stem om naar te luisteren!😉

Bedankt voor deze mooie cursus!
Liefs Christel

30-daagse programma

Licence to Chill

Nu nog voor 97 euro

- dagelijkse video's van 20 tot 30 minuten
- levenslange toegang tot deze video's
- gratis Toolbook
- toegang online community
- groepsbegeleiding
- gratis live sessies
- gediplomeerde trainer
- wetenschappelijk bewezen
- burn-out preventie


In overleg in te plannen

VIP traject

497 euro

- zes online coachingssessies van een uur
- gratis levenslang toegang tot Licence to Chill
- training op maat
- afgestemd op jouw vraag
- gratis Toolbook
- toegang online community
- gratis live sessies 
- wetenschappelijk bewezen 
- gediplomeerde trainer

Let op: er zijn nog vier plekken beschikbaar!

 

Meld je nu snel aan en zet vanaf 22 maart jouw eerste stap. 

Trans Alps Adventure

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.