Skip to main content

Programma

Don't Hesitate, Meditate!

 

Mediteren kun je leren. Ervaar meer ruimte, inzicht en verdieping.
Vanaf 19 april start ik met Don't Hesitate, Meditate! Het 21-daagse onlineprogramma, vol met meditaties, inspiratie en rust. Of je nu een beginner bent of dat je al heel wat tijd doorgebracht hebt op je kussen of stoel, ik neem je mee op reis en ik leer je jouw weg te vinden in meditatie, zodat je vanuit de stilte meer energie, meer focus en aandacht ervaart. 

In dit 21-daagse programma, die op 19 april start, ga je dieper in op verschillende meditatietechnieken. We beginnen we een goede basis. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij het begrip mindfulness en wat dit voor jouw dagelijks leven kan betekenen. Dit is een praktische en laagdrempelige training speciaal voor jou, met eenvoudige toepasbare tools voor meer energie, aandacht, focus en rust. Dankzij een goede opbouw gedurende deze 21 dagen, creëer jij meer rust in het hoofd. 

Minette nodigt je 21 dagen lang uit om begeleidt te mediteren. Zij is een gediplomeerd mindfulness MBSR trainer en yogadocent met 13 jaar leservaring en eigenaar van twee yogastudio’s. 

Je ontvangt elke dag een inspirerende video. Je hebt levenslang toegang tot deze video's. Direct bij aanvang krijg je gratis een toolbook. Met handige en praktische tools, waarmee je direct aan de slag kan en waar jij je hele leven profijt van hebt. 

Wat anderen ervaren hebben is dat de praktische aanpak direct verschil maakt. 
Reacties die Minette zoal krijgt zijn:
"Ik heb meer rust in mijn hoofd, sta open voor nieuwe dingen en oordeel minder".
"Het heeft me enorm geholpen, en mij handvaten gegeven, die ik nodig heb om de rust te vinden waar ik zo naar op zoek was".           

"Wat een positieve energie gaat er van jou uit".
"Je hebt een hele fijne stem".
"Elke dag kijk ik er naar uit om weer samen te mediteren, het heeft me al zoveel rust en structuur gebracht'.

Wil je echt aan de slag gaan met jouw intenties? Meer tijd en ruimte voor jezelf vrijmaken? Dan is Don't Hesitate, Meditate een mooie eerste stap, waarin ik jou liefdevol mee op weg neem.


Investering:

Voor dit uitgebreid en divers programma betaal je nu slechts een bedrag van 77 euro, je krijgt als bonus  gratis een inspirerend en praktisch toolbook en je hebt ook nog eens levenslang toegang tot de video's

 

Dit bedrag is inclusief: 

 • Dagelijkse video’s van 20 tot 30 minuten 
 • Video’s, die je altijd weer op een later moment kunt terugkijken en volgen
 • Je hebt levenslang toegang tot deze video's
 • Toolbook met praktische en inspirerende tools
 • 21 verschillende meditaties
 • Gediplomeerde trainer met levenservaring, werkervaring, inzichten, wijsheid en passie voor Meditatie, Mindfulness en Yoga
 • Een effectieve methode om beter te leren omgaan met stress, negatieve of angstige gedachten en gevoelens, piekeren, pijn, slaapproblemen, vermoeidheid en burn-outklachten.
 • Oefeningen met wetenschappelijk bewezen effect
 • Deelname aan dit programma zorgt voor meer begrip, ontspanning, duidelijkheid, kalmte, zachtheid, energie, nieuwe inzichten en zelfs een geheel andere kijk op het leven. 
 • Dé stimulans om te stoppen met twijfelen en echt te gaan doen!  

VIP traject
Ik start ook met een VIP traject, je ontvangt dan zes individuele coachingsessies van een uur van mij. Je doet gratis mee met Don't Hesitate, Meditate en samen doorlopen we het traject. 
Heb je interesse? Plan dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek met me in.
Ik heb nu voor dit traject vijf plekken beschikbaar. Jouw investering is 497 euro

21-daagse programma

Don't Hesitate, Meditate!

Nu nog voor 77 euro

- dagelijkse video's van 20 tot 30 minuten
- levenslange toegang tot deze video's
- gratis Toolbook
- toegang online community
- groepsbegeleiding
- gratis live sessies
- gediplomeerde trainer
- wetenschappelijk bewezen
- burn-out preventie


In overleg in te plannen

VIP traject

497 euro

- zes online coachingssessies van een uur
- gratis levenslang toegang tot Don't Hesitate, Meditate!
- training op maat
- afgestemd op jouw vraag
- gratis Toolbook
- toegang online community
- gratis live sessies 
- wetenschappelijk bewezen 
- gediplomeerde trainer

Let op: er zijn nog vijf plekken beschikbaar!

 

Meld je hier eventjes aan

Trans Alps Adventure

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.