Skip to main content

Het team

Minette Jacobs

Ik vind het heerlijk om les te geven. Op een heldere, warme, positieve en compassievolle manier maak ik je bewust van je lichamelijke sensaties en grenzen, de kwaliteit van je ademhaling, gedachtegang en gewoontepatronen. Ik help je jouw intuïtie verder te ontwikkelen, zodat jij je eigen kracht, balans en vrijheid gaat ontdekken.

Eigenaresse Body-Motion - Hatha Vinyasa Yoga - Yoga & Mindfulness - Yoga Nidra - Mindfulness MBSR trainer - Yin Yoga

Cindy Gerrits

Op een zorgzame en intuïtieve manier help ik je graag jezelf uit te dagen om weer goed in contact te komen met je lichaam. Ik heb er veel zin in om samen Yoga verder te ontdekken en te ervaren.

Hatha Vinyasa Yoga - Yin Yoga - Hatha Flow Yoga - Zwangerschapsyoga

Hanna Hoogstad

Tijdens mijn lessen draait het om jouw persoonlijke yogapad. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van je lichaamskracht, fitheid en ontspanning. Of je nu begint met yoga of al meer geoefend bent, je volgt jouw eigen tempo.

Yin Yoga - Hatha Flow Yoga

Lisa Klaassen

Ik wil graag meer zingeving binnen het bedrijfsleven stimuleren. ‘Spirit Within Business’ is dan ook mijn motto. 

Studio Manager 

Lotte Janssen

Yoga zie ik als een mogelijkheid om naar binnen te keren en de verbinding met jezelf te versterken en/of te herstellen. In mijn lessen nodig ik je uit om met een open, liefdevolle blik mee te gaan in een reeks van vloeiende bewegingen. 

Hatha Vinyasa Yoga

Lucienne van Geene

Ik vind het een uitdaging om samen te zoeken naar verschillende manieren om jou je lichaam, en daarmee jezelf, te laten ervaren. Zo wordt yoga een ontdekkingstocht naar meer flexibiliteit, kracht, rust, balans en uiteindelijk vrijheid.

Critical Alignment Yoga - Easy Flow Yoga

Mireille Hendriks

Of je nu je eerste neerwaartse hond op je veertiende of vierenveertigste doet, het is niet de geschiedenis, maar de aanwezigheid op je mat die telt! 

Ashtanga Yoga

Nienke Pluk

Yoga kent geen grenzen en beperkingen, jij wel? Yoga is voor iedereen! Groot, klein, maatje meer, ziek of in een rolstoel, samen kunnen wel het. Just give it a try!

Yin Yoga - Yoga voor chronische pijn

Rob Doornbos

Wat kun je van mij verwachten?
Een mindfulle yogales met aandacht voor elke deelnemer en veel aandacht voor de ademhaling. Soms krachtig, altijd sensitief en soms intuïtief om eenieder een mooie ervaring mee te geven. Voor mij is yoga meditatie in beweging!

Hatha Flow Yoga - Vinyasa Yoga - Easy Flow Yoga

Yvonne de Greef

Progressie in de houdingen is zeker leuk, maar rust in je hoofd en hart laten een mens stralen en zo zie ik de mensen graag het liefst de deur uitlopen!

Hatha Flow Yoga - Hatha Vinyasa Yoga - Yin Yoga

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.