Skip to main content

Incompany

Mindfulness voor bedrijven

 

Body-Motion traint leiders, managers, teams en medewerkers van bedrijven in mindfulness. De professionele mindfulness trainingen en/of workhops zijn speciaal toegespitst op mensen met een druk professioneel leven, op een locatie naar keuze.

De 5 grootste voordelen van Mindfulness voor het bedrijf

 • Authentieker en krachtiger leiderschap
 • Een lager ziekteverzuim
 • Energiekere, fittere en gezondere medewerkers
 • Meer ontspanning en effectiviteit in de organisatie
 • Verbeterde communicatie en samenwerking

Mindfulness is bewezen effectief

Een snelgroeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat een mindfulness training binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers. Apple, Google, Yahoo, Ebay, Unilever, BBC, ANWB, Target, Quantore Europe BV. en General Mills zijn enkele van de vele bedrijven die zijn begonnen met het trainen van hun medewerkers in mindfulness.

Mindfulness heeft positieve effecten op werknemers

 • Fysiek: ze hebben meer energie, slapen beter, hebben meer rust en leven gezonder
 • Mentaal: ze zijn meer ontspannen, hebben minder last van stress of depressies, kunnen zich beter concentreren, hebben een beter geheugen, zijn minder snel geïrriteerd en meer in balans
 • Sociaal: ze zijn beter in het aangaan van relaties en communiceren effectiever
 • Bewustzijn: ze zijn authentieker, krachtiger en hebben meer zelfcompassie en zelfvertrouwen

De mogelijkheden:

De mindfulness trainingen en workshops zijn op maat. We kijken samen naar welke training/workshop het beste binnen uw organisatie past.
Tevens is er ook de mogelijkheid om te trainen op sfeervolle locaties buiten het bedrijf. Deze locaties bieden ook de mogelijkheid om te vergaderen, te lunchen of te dineren en te wandelen in de mooie natuur.

Wilt u weten hoe kosteneffectief mindfulness voor uw organisatie kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Trans Alps Adventure

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.