Skip to main content

   
Handleiding Momoyoga

In deze handleiding vertellen we je hoe je een account aanmaakt bij momoyoga en hoe je vervolgens zelf je lessen boekt met dit online reserveringssysteem.

Je account aanmaken

 • Je ontvangt van ons een welkomstmail met een link. Klik op deze link om in het systeem van momoyoga te komen en je wachtwoord aan te maken. 
 • Download vervolgens de app van momoyoga voor op je smartphone. 

Kopieer deze link voor de app als je een Apple telefoon hebt: 

https://apps.apple.com/app/momoyoga/id1233882505

Kopieer deze link voor Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momostudio.momoyoga

 • Je kunt nu inloggen met je mailadres en wachtwoord.

Een les boeken

 • Ga op een les staan. Klik op ‘aanmelden’. Kies het abonnement of strippenkaart waarmee je de les boekt. Klik dan nogmaals op ‘boeken’. De les is nu geboekt.
 • Heb je geen app of gebruik je de webbrowser op de computer? Dan kun je een les boeken via www.momoyoga.com/body-motionof via www.momoyoga.com. Om bij beiden in te loggen gebruik je je inloggegevens (zie kopje ‘account’). 
 • Houd zelf bij hoeveel lessen je gepland hebt. Wanneer het niet meer mogelijk is om lessen te boeken, dan heb je je maximumaantal lessen bereikt. Wat dit is hangt af van jeabonnementsvorm. 
 • De docent vinkt je naam af als je aanwezig bent. 
 • Wanneer de les vol zit, dan wordt je op een wachtlijst gezet. Je krijgt automatisch bericht als er toch weer een plek vrijkomt, doordat iemand anders zijn les geannuleerd heeft. 

Een les annuleren

 • Ga in de app (of via momoyoga.com/body-motionen via www.momoyoga.com)naar jouw geboekte les en klik op ‘uitschrijven’. 
 • Uitschrijven/de les annuleren kan tot maximaal een uur van tevoren.
 • Afmelden gaat alleen via momoyoga en dus niet per mail, app of via de docent. 
 • Als je niet naar de les kunt komen meld je dan ook echt af. Ook wanneer je een onbeperkt abonnement hebt. Dit betekent dat er een plek vrijkomt voor iemand anders, die nu wellicht op de wachtlijst staat. 
 • Kom je niet naar de les en heb je deze niet geannuleerd? Dan geldt dat als een gemiste les die komt te vervallen. Deze les kun je niet inhalen. 

Zelf bijhouden welke lessen je al in het verleden geboekt hebt en welke lessen je gaat volgen in de toekomst

 • Het is mogelijk om in momo yoga al je boekingen en lessen in het verleden en toekomst terug te vinden
 • Als je op je eigen yogi account klikt en dan vervolgens mijn boekingen en bestellingen selecteert, dan wordt deze informatie zichtbaar

Aankopen van een product

Hier kies je de gewenste abbonementsvorm. Hoe?

Aankopen:
Je proefles(sen), abonnement, strippenkaart of losse lessen kun je aankopen via ‘mijn lesrooster’ en klik op de blauwe knop ‘nieuw abonnement of strippenkaart’. Vervolgens ga je naar het lesrooster van Body-Motion en kun je je lessen boeken. 

Abonnement:
Bij Body-Motion werken we met een automatische incasso. Hiervoor wordt er gevraagd naar je bankrekening gegevens. Je abonnement is maandelijks opzegbaar per mail. 

Tevens wil ik je wijzen op de algemene voorwaarden (te vinden op momoyoga) en de privacyverklaring (te vinden op www.body-motion.nl) waarmee je door je te inschrijven bij momoyoga akkoord gaat.

Mocht het niet lukken met je aanmelding of het inschrijven. Heb je nog andere vragen? Mail mij dan gerust. Voel je ook vrij om aan het begin of einde van een les naar ons toe te komen met je vragen. 

Heel hartelijk dank!

En geniet van de yogalessen.

Team Body-Motion

Reviews

 • Carla

  Minette, 

  Je hebt een topteam om je heen. 
  Wat ben ik ontzettend blij met jullie en de aanpak in deze moeilijke periode. De snelheid waarmee jullie online gingen en je tijdelijke buitenwinkeltje in Gennep.....Chapeau!! Ik was al dol enthousiast over mijn wekelijkse les in de studio, maar ik moet na zoveel weken eerlijk bekennen dat ik de online lessen ook super fijn vind. Jullie aanbod is enorm gevarieerd en er valt zoveel te kiezen en te ontdekken, wederom Chapeau!! Stiekem zou ik het dan ook niet erg vinden als straks deze mogelijkheid naast de lessen in de studio blijft bestaan. 

   
   
 • Lisette

  In de yogalessen in Gennep en Boxmeer ervaar ik enorm veel warmte en compassie voor iedereen die binnen is. Wat een fijne plek om te mogen bewegen en thuiskomen. Minette, dankjewel dat je dit van de grond gekregen hebt en dat je zoveel fijne, inspirerende, zachte mensen om je heen verzameld hebt. Ik ben erdoor gegroeid en het is een veilige haven geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

 • Anneke Derks van de Ven

  Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik yoga heb ontdekt en dit juist bij Body-Motion kan beoefenen. Op zoek gaan, zonder oordeel, naar de grenzen van mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart. De ene keer met meer succes dan de andere. In een mooie studio met een superfijne sfeer en lessen gegeven door lieve en vooral kundige docenten. Een heerlijke plek om te ontladen en op te laden.

 • Saskia van der Marel

  Door de lessen bij Body-Motion heb ik de beperkingen van mijn lichaam leren accepteren, ruimte gekregen om te kijken naar wat ik wel kan en hiervan te genieten!
 • Diana Orth- Gerrits

  Ik kijk iedere week weer uit naar de lessen van Body-Motion. Het is fijn dat de verbinding tussen mijn lichaam en geest beter voelbaar is geworden. Daardoor heb ik veel meer lichamelijk energie. De yogalessen hebben mij al veel gebracht.

 • Colette Wegh

  Body-Motion is een mooie plek om yoga te beoefenen. De docenten zorgen ervoor dat het een omgeving is waar je jezelf kunt zijn en waar we van elkaar kunnen leren door ervaringen, wijsheid en liefde te delen.
 • Marjolein van Doorne

  Even tijd voor mezelf. Even uit de dagelijkse hectiek en de drukte in mijn hoofd. De sfeer, de decoratie, de docenten… Alles bij Body-Motion ademt rust en balans uit. De les is mijn rustpunt in de week en van die nieuwe energie heb ik nog dagen profijt!

 • Lieke de Jong

  Body-Motion in één zin: door het doen, zonder grootse woorden, leer je dicht bij jezelf, je lichaam en je adem te blijven.

 • Ina van Es

  De lessen bij Body-Motion zijn voor mij goede momenten van in- en ontspanning. De docenten hebben mij laten ervaren, door de wijze waarop de ruimte verzorgt is en hoe de cursisten benadert worden, hoe waardevol het is om in warme aandacht in het leven te staan. Het is een inspirerend voorbeeld waar ik dankbaar voor ben.

 • Els van den Bos

  De liefdevol gegeven lessen door het team van Body-Motion, hebben me geleerd om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Het is voor mij iedere week een cadeau om bij de yogaschool binnen te stappen. 

 • Anke

  Yoga is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Even niets hoeven, even stilstaan, even zijn. De fijne lessen bij Body-Motion werken zo verslavend dat ik nu zelfs in de vakanties op een yogamatje te vinden ben. Dank voor alle rust en inspiratie die jullie geven.