Zwangerschapsyoga

Bij zwangerschapsyoga maken we gebruik van veilige aangepaste yogahoudingen. De oefeningen zijn niet te inspannend, het helpt je fysiek en mentaal sterk en fit te blijven. We gaan onder andere aan de slag met kleine microbewegingen in je bekkengebied om met volledige aandacht de bekkenbodemspieren sterk en soepel te maken. Dit voorkomt of verzacht de klachten in je rug en bekkengebied. Tijdens iedere les is er aandacht voor ondersteunende ademhalingsoefeningen, meditatie en samen genieten van diepe ontspanning.

Door met regelmaat zwangerschapsyoga te beoefenen leer je meer op je lichaam te vertrouwen. Het zorgt het voor een plezierige periode tijdens de zwangerschap, en het is een goede voorbereiding voor de bevalling en de periode erna.

Je kunt met zwangerschapsyoga vanaf 14 weken beginnen, later instromen is altijd mogelijk.

Heb je al ervaring met yoga of volg je al yogalessen dan is er de mogelijkheid om eerder te starten in overleg. Bij genoeg interesse plannen we een partner les.

Je bent van harte welkom om mee te doen met een proefles, deze kost €10,-

Docent: Cindy Gerrits is een volledig gecertificeerde zwangerschapsyoga docent:
Met veel passie heb ik ook een Zwangerschaps Yogadocenten opleiding gevolgd bij het Engelse Birthlight Instituut. Yogabeoefening volgens de Birthlight methode is in zijn geheel wetenschappelijk onderbouwd zodat er op een eigentijdse en vooral veilige manier yoga beoefent kan worden tijdens zwangerschap en de periode erna.

Investering: 10 rittenkaart € 125,- lessen blijven de hele periode van je zwangerschap geldig, zijn ze op dan is het natuurlijk altijd nog mogelijk losse lessen te volgen. Heb je nog strippen over? Deze mag je ook opmaken, na de zwangerschap, bij de reguliere lessen.

Lestijd: Iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur.

Zwangerschapsyoga

Aanmelden via: info@body-motion.nl