• Workshop Yin Yoga XL met tennisballen op 27 mei in Boxmeer

  Posted on maart 6, 2018 by in Nieuws

  Yin Yoga XL met tennisballen

  Heb jij behoefte aan ontspanning na een week werken en wil jij graag met meer rust van je weekend genieten? Dan is Yin yoga met tennisballen misschien iets voor jou! 

  Yin yoga zorgt voor diepe ontspanning en kan je ook doen wanneer je blessures, pijnklachten of lichamelijke beperkingen hebt. Elke houding wordt op jouw lichaam aangepast. Je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen en volledig te laten rusten. 

  Het gebruik van tennisballen geeft een extra dimensie aan de fijne, rustige yin yogales. Je komt in een yogahouding en de tennisbal geeft zachte druk aan bijvoorbeeld kuit of rug. Deze zachte druk van de tennisbal is te vergelijken met acupressuur. 

  Acupressuur werkt net als acupunctuur met drukpunten in je lijf. Door op die punten te drukken, wordt het lichaam weer in balans gebracht. Heel specifiek gericht op bepaalde lichaamsdelen kun je opgebouwde spanning nog meer loslaten. Daardoor kom je tot diepe ontspanning en rust. In deze intense ontspanning laad je jezelf weer op met nieuwe energie. 

  Bovendien is deze acupressuurtechniek makkelijk aan te leren en zelf thuis te gebruiken.

  Dus heb jij behoefte aan rust of wil jij met blessures toch werken aan een soepeler, ontspannen lijf? Geef je dan op voor deze Yin Yoga workshop met tennisballen

  Zondag van 14.00 tot 16.30 uur 
  Data:  27 mei 2018 
  Kosten: € 35,-
  Docent: Hanna Hoogstad
  Locatie: Body-Motion, Steenstraat 28A Boxmeer

  Aanmelden via info@body-motion.nl

Geen reactie mogelijkheid.