Spring Relax Yogaweekend 5- 7 mei 2017

‘Jezelf uitnodigen voor dit weekend, om even tijd te nemen voor jezelf, te genieten, om lekker te eten en om je weer helemaal op te laden’

Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijkse leven in te stappen? Dan ben je van harte welkom op het karakteristieke Hof van Kairos in het prachtige Gelderland.

Ervaar de lente en laad je op met dagelijkse yoga, meditatie en mindfulness, beleef de natuur, geniet van gezond & lekker eten en neem alle tijd voor jezelf.

Programma

VRIJDAG
Op vrijdag ben je tussen 16.00 uur en 17.30 uur van harte welkom bij het Hof van Kairos. De avond begint met een kennismaking en met een huisgemaakte vegetarische maaltijd. Daarna is er een fijne, milde en rustige yogasessie, zodat je alle dagelijkse activiteiten achter je kunt laten en volledig ontspant.

ZATERDAG
We beginnen de dag met een frisse energieke yogales, gevolgd door het ontbijt. Nadat je hebt genoten van je vrije tijdsbesteding staat er een lunch voor je klaar. Buiten het middagprogramma om, ben je vrij om te doen wat je wilt; je kunt luieren, een boek lezen of wandelen in de natuur  Wederom staat er een heerlijk diner voor je klaar en sluiten we de dag af met een restorative/yin yogasessie met daarin diverse elementen uit de mindfulness, je opent de diepere lagen van je lichaam en je ontspant helemaal.

ZONDAG

Zondag kun je de dag beginnen met een vroege vogel stilte meditatie. Als je dan rustig wakker bent geworden door deze bijzondere meditatie, of dat je lekker hebt uitgeslapen, staat er een ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte en verdiepende yogales. We voeren de houdingen uit in een flow om kracht en flexibiliteit op te bouwen.

Na de lunch is er een meditatie om het weekend mee af te sluiten. Rond 16.00 uur nemen wij afscheid van elkaar.

Locatie

De Hof van Kairos ligt in het coulisselandschap van Winterswijk. Een prachtig oud landschap met een omhullend karakter. Het Hof (=omheinde tuin) biedt een beschutte en welkome plek waar je kort verblijft, tot verstilling komt, om vervolgens weer jouw eigen weg te gaan. Kairos betekent de juiste tijd en de tijd voorbij de kloktijd waar wij dagelijks mee te maken hebben.

De locatie bevindt zich in en om het achterhuis met omgebouwde deel van een voormalige tuindersboerderij. Grenzend aan het weiland is De Hof omgeven door een ruime tuin. Er staat ook een grote kapschuur waaronder je beschut kunt zitten en ’s morgens kunt genieten van de opkomende zon.

Het hele huis is met liefde en aandacht ingericht. Op de begane grond bevindt zich de eetruimte, een zitgedeelte, de groepsruimte en de keuken. De lichte net verbouwde slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping.

IMG_4251_2


Deelname

Ervaring is niet vereist, iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen. Je bent vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan lessen of andere programma onderdelen.

€329,- p.p. vierpersoonskamer   
€359,- p.p. tweepersoonskamer 
€409,- p.p. eenpersoonskamer   

Actie: 50% vriendenkorting: Wanneer je nu samen boekt, dan krijg je 50% korting op de totale reissom van dit geheel verzorgde yogaweekend.
Leuker dan dit, kunnen we het niet maken. De 50% korting telt vanaf 2 personen (dus ook bij 3 of 4 personen).

Inclusief
4x workshop Yoga
2x vroege vogel stilte meditatie
1x middagprogramma
2x overnachting in een 2-persoonskamer (of 1-persoonskamer of meerpersoonskamer)
2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner
Alle maaltijden zijn huisgemaakt, vegetarisch en biologisch
Er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen
Thee, koffie en gezonde glutenvrije lekkernijen

Ervaring is niet vereist, iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen.

Je bent vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan lessen of andere programma onderdelen.

Meld je aan op: info@body-motion.nl