Winter relax yogaweekend

12-14 december 2014

“Jezelf uitnodigen voor dit weekend, om even tijd voor jezelf te nemen, te genieten, om lekker te eten en om je weer helemaal op te laden”.

boerderij2

Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijkse leven in te stappen? Dan ben je van harte welkom op het prachtige Hof van Axen in het rustgevende Drenthe.

Ervaar de  winter en laad je op met dagelijkse yoga, meditatie en mindfulness, beleef de natuur, geniet van gezond & lekker eten en neem alle tijd voor jezelf.

Ervaring deelnemer yogaweekend 11-13 april 2014
Wat was het een mooi weekend!
Alles klopte gewoon; prachtige en sfeervolle omgeving, gezelligheid. Warmte van de houtkachel, maar nog veel meer van de groep.
Allerlei lieve mensen bij elkaar. En o zo respectvol en hartelijk.
Het programma was precies goed; vaste onderdelen,  én tijd voor jezelf. Ik had niet echt veel ervaring met yoga, maar het heeft werkelijk mijn hart gestolen…Dank aan de groep, en vooral aan de trainers. Wat vulden jullie elkaar goed aan trouwens.
En speciaal voor de mannen:
Gewoon dóen, zo’n weekend! Super de moeite waard!
Komop dus! Leuker dan voetbal! En… het eten was prima, want dát willen jullie natuurlijk óók weten.
*Paul*

Ervaring deelnemer yogaweekend 22-24 augustus 2014
Zeven deelnemers en Minette. Een klein groepje waarin al snel saamhorigheid en veiligheid te voelen was met daarnaast ruimte voor ieders individuele behoeften. De hof van Axen bleek een prachtige en vooral hele prettige plek om te zijn, zowel binnen als buiten. 
Op een liefdevolle, rustige en heldere manier, met een stem vol zachtheid nam Minette ons mee op reis door de yoga-en meditatieoefeningen. 
Vol warmte en compleet ontspannen kijk ik terug op een weekend dat me veel meer bracht dan ik had kunnen bedenken.
*Laura*

 

meer

VRIJDAG

Op vrijdag ben je tussen 16.00 uur en 17.30 uur van harte welkom bij het Hof van Axen. De avond begint met een kennismaking en met een huisgemaakte vegetarische maaltijd. Daarna is er een fijne, milde en rustige yogasessie, zodat je alle dagelijkse activiteiten achter je kunt laten en volledig ontspant.

 

ZATERDAG

We beginnen de dag met een frisse energieke yogales, gevolgd door het ontbijt. Nadat je hebt genoten van je vrije tijdsbesteding staat er een lunch voor je klaar. Buiten het middagprogramma om, ben je vrij om te doen wat je wilt; je kunt luieren, een boek lezen of wandelen in de natuur Wederom staat er een heerlijk diner voor je klaar en sluiten we de dag af met een restorative/yin yogasessie met daarin diverse elementen uit de mindfulness, je opent de diepere lagen van je lichaam en je ontspant helemaal.

ZONDAG

Zondag kun je de dag beginnen met een vroege vogel stilte meditatie. Als je dan rustig wakker bent geworden door deze bijzondere meditatie, of dat je lekker hebt uitgeslapen, staat er een ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte en verdiepende yogales. We voeren de houdingen uit in een flow om kracht en flexibiliteit op te bouwen.

Na de lunch is er een meditatie om het weekend mee af te sluiten. Rond 16.00 uur nemen wij afscheid van elkaar.

 

sla_met_bloemen (3)

 

Locatie:

Het Hof van Axen is een prachtige locatie omgeven door bos en meer.
Verder zijn er authentieke Drentse dorpen op wandelafstand, met indrukwekkende boerderijen.

Deze plek doet je de tijd vergeten en je komt gegarandeerd tot rust.
Het Hof van Axen heeft een prettige leefklimaat, tijdens de verbouwing zijn alleen maar ecologische materialen gebruikt en er is gekozen voor “groene” voorzieningen.

Deelname

Ervaring is niet vereist, iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen.
Je bent vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan lessen of andere programma onderdelen.
Minimale aantal deelnemers: 6 en maximale aantal deelnemers: 16

Prijs

€249,– per persoon dit is op basis van een tweepersoonskamer, in overleg en tegen een meerprijs is het mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

Inclusief

4x workshop Yoga
1 x vroege vogel stilte meditatie
1 x middagprogramma
2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed)
2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner
Alle maaltijden zijn huisgemaakt, vegetarisch en biologisch
Er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen

Thee, koffie en gezonde glutenvrije lekkernijen

Voor verdere vragen en informatie, of om je aan te melden, kun je altijd contact met ons opnemen:

Hanna Hoogstad  info@hannahoogstad.nl 06 4740 8147 (website Hanna Hoogstad)

Minette Jacobs    info@body-motion.nl      06 16674370