Yvonne de Greef

Twintig jaar geleden heb ik Yoga ontmoet. Mijn sceptische houding had direct plaatsgemaakt voor een gevoel van herkenning en thuiskomen. Ik wil dan ook graag mensen laten zien en voelen wat Yoga is en wat het met je doet. Het fysieke en mentale element worden door middel van de ademhaling verenigd: fantastisch!

Ik heb veel lessen gevolgd en ben in de leer gegaan bij mijn toenmalig docent. Daarna heb ik een sportopleiding afgerond met Yoga als onderdeel. Omdat ik het belangrijk vind te weten hoe ons bewegingsapparaat werkt en wat er teweeg wordt gebracht in ons lichaam door beweging en invloeden heb ik ook de studie sportmassage afgerond.

Mijn doel is door middel van Yoga mensen het beste uit zichzelf  te laten halen. Het is mooi om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier dit pad bewandelt. Yoga is niet competitief. Ieder lichaam is anders dus vergelijken heeft geen zin. Ik vind het dan ook belangrijk dat men zichzelf mag en kan zijn in de les en geniet van de tijd voor zichzelf die in deze veeleisende maatschappij vaak schaars is.

Progressie in de houdingen is zeker leuk, maar rust in je hoofd en hart laten een mens stralen en zo zie ik de mensen graag het liefst de deur uitlopen!

Assign a menu in the Right Menu options.