• Persoonlijk bericht van Lisa

  Posted on augustus 13, 2019 by in Nieuws

  Lieve leerlingen van Body- Motion, 

  Na een prachtige tijd van vijf jaar bij Body- Motion breekt voor mij het moment aan waarop ik een andere koers ga varen. Met ingang van het nieuwe seizoen stop ik met het geven van Yogalessen.
  Ik ben mijn eigen onderneming aan het opzetten. Daarin wil ik mijn werk omtrent meditatie, bewustwording en zelfontplooiing voortzetten, maar niet meer in de vorm van Yogalessen. Dat betekent dat ik als ‘jullie Yogadocente’ afscheid neem. Al ben ik ervan overtuigd dat we elkaar zo nu en dan terug zullen zien, omdat ik op de een of andere manier verbonden blijf met Body-Motion. Ik wil jullie in alle oprechtheid bedanken voor de waardevolle jaren samen. Ik heb ontzettend veel van jullie geleerd en me gewaardeerd gevoeld. Regelmatig was ik zo dankbaar voor een fijne les dat ik vreugdedansjes maakte wanneer jullie na de thee vertrokken waren. Dat zal ik gaan missen.

  Lieve allemaal ik wens jullie nog een mooie tijd bij Body- Motion en heel veel geluk op jullie pad naar persoonlijke vrijheid, zachtheid, zelfontplooiing en alle ervaringen die jullie op gaan doen. Het liefst stuur ik ieder van jullie persoonlijk een bericht, maar wellicht is het handig als ik mijn contactgegeven achterlaat? Dan kun jij contact met me opnemen als daar behoefte aan is. En ik kan je dan persoonlijk alsnog bedanken!

  En natuurlijk wil ik Minette extra aandacht geven, zonder wie dit alles niet mogelijk geweest zou zijn. Toen ik negentien was klopte ik bij haar aan. Uit nieuwsgierigheid en bewondering kreeg ik de kans om een proefles te draaien waarna ik mocht blijven. Dit was de start van een prachtige vijf jaar en een verrijkende vriendschap. Minette, ontzettend veel dank voor je wijsheid en warmte. Al dekken woorden niet de lading van wat ik werkelijk voel.

  Heel veel liefs en tot ziens, 
  Lisa

Geen reactie mogelijkheid.