Cindy Gerrits

” Groei , geniet en geef. Lach , laat los en leef…. “


Yoga heeft altijd wel mijn aandacht getrokken. De interesse en ontdekking begon 15 jaar geleden toen ik een rondreis maakte door Azie. Voor een lange tijd heb ik yoga niet volledig de kans gegeven.
Heel wat jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als ondernemer, trainer en opleider in de kappersbranche. Door dit vak heb ik ervaren hoe mooi het is om met mensen samen te zijn, te werken en vooral te helpen. Ik heb intussen ook mogen ontdekken hoe een bepaalde manier van leven zijn tol kan eisen als je niet goed genoeg voor jezelf zorgt
Na wat omzwervingen ben ik toch weer bij yoga terechtgekomen. Heel intensief ben ik yoga gaan beoefenen en langzaam vielen bij mij de puzzelstukjes in elkaar. In Vinyasa vond ik een stijl die heel goed bij mij paste. Vooral bewegen op de adem voelde voor mij als thuiskomen.
Ik raakte zo onder de indruk van wat die bewustwording voor je lichaam en geest kan betekenen.
Het is soms hard werken maar je krijgt er zoveel moois voor terug, rust, balans, gevoel van helderheid , vrijheid en kracht. Wel zo prettig om dit ook te kunnen ervaren in ons drukke dagelijks bestaan.

Ik heb verschillende Teachertrainingen en Masterclasses gevolgd van nationale en internationale docenten en ben een gecertificeerd (RYT 200) Hatha – Vinyasa yogadocent. Ik blijf mezelf graag inspireren en ontwikkelen dus er zullen met plezier nog vele opleidingen en trainingen volgen. 
Een gezonde ademhaling , goede en veilige houdingen (alignment) en een gebalanceerde energy flow zijn vaste onderdelen van mijn lessen.
Op een zorgzame en intuïtieve manier help ik je graag jezelf uit te dagen om weer goed in contact te komen met je lichaam.
Mijn wens is dat iedereen weer verfrist en energievol de yoga studio kan verlaten.
Heb er veel zin in om samen verder Yoga te ontdekken en te ervaren.

” Love life, do Yoga “

Cindy